Wij hebben een kudde van 3 paarden (en soms nog veulens)

0K9B4080WEB

Leider van de kudde

Sam

Zij is de oudste van het stel (1997) en de leider van de kudde. Zij is tevens de moeder van mijn overige paarden. Sam houdt nog steeds van beweging en vooral van snelheid. Ondanks haar leeftijd is ze in topconditie. Ze heeft door een aandoening geen tanden meer maar daar heeft ze weinig last van, want ze eet nog steeds als een dijker! Sam houdt mij op scherp en is een zeer lief paard die alles nauwgezet in de gaten houdt.

0K9B3770WEB

Rustig en cool

Peps

Peps is het eerste veulentje dat ik gefokt heb (2005) Dit paardje heb ik van jongs af aan met van alles laten kennismaken en heeft daardoor een zeer rustig en cool karakter. Is een zeer sociaal ‘aarde type’ paardje die zich niet snel druk maakt, zolang er maar veel voedsel is. Als coachpaard treedt ze niet snel op de voorgrond maar als ze zich aanbiedt, dan gaat ze er helemaal voor!

0K9B4015WEB

Uiterst sensitief

Lizzy

Lizzy (2018) is mijn jongste paard en een dochter van Sammie. Lizzy gebruik ik alleen voor ‘aan ’t hek sessies’ want ze kan nog speelse trekjes hebben en is om die reden nog geen officieel coachpaard. Uiterst sensitief paard die duidelijk weet wat ze wil. Haar droom is om de leider van de kudde te worden en die rol zal zij ter zijner tijd ook met verve vervullen!